Joke Kuijer

Dankzij je verwonding wordt je leven ofwel een weg naar vervreemding,
 ofwel een zoektocht naar verbondenheid.
Het begint vaak als het één en ontwikkelt zich tot het ander.
Op het moment dat de verschuiving optreedt,
 is er meestal sprake van spirituele bewustwording.
 

 

Paul Ferrini

 


Welkom op mijn site

 

Mijn naam is Joke Kuijer en mijn praktijk draagt de naam "Bewustwording en Groei". Bewustwording is de eerste stap naar verbetering. De volgende stap is acceptatie, waarna verandering mogelijk is. Iedereen is uniek en heeft een eigen levensverhaal. Klachten, of dit nu lichamelijke of emotionele zijn, kunnen dan ook verschillende oorzaken hebben. Oorzaken kunnen onverwerkte situaties uit het verleden zijn, die het energiesysteem blokkeren en stress in het lichaam veroorzaken. 

Het onderbewuste heeft grote invloed op ons dagelijks leven. We kunnen soms buitensporig heftig reageren op onbeduidende gebeurtenissen, en dat is niet reëel. Op die momenten wordt er iets uit het verleden geactiveerd. Dit kunnen onverwerkte emoties, negatieve overtuigingen die je over jezelf hebt, of belemmerende patronen zijn. Door bewust te kijken naar je eigen ervaringen groei je in bewustzijn. Er kunnen ook andere oorzaken voor een disbalans zijn. Denk daarbij aan straling, voeding, vaccinaties, enz.

 

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende methodes, afgestemd op wat nodig is voor de cliënt.


Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Eventuele vervolgsessies duren ongeveer 1 uur.
 
 
Tarief

Consult € 65,00 (incl. BTW)

Ik hanteer de Algemene Voorwaarden van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV).  De sessie valt onder de categorie psycho-sociale hulpverlening. Verschillende verzekeringsmaatschappijen vergoeden de behandeling. Dit zijn de zorgverzekeraars, die de VIV als beroepsvereniging hebben erkend. Kijk voor meer informatie op de website van de VIV. 

ATTENTIE: De methodes die op deze website beschreven staan, zijn op geen enkele manier een plaatsvervanger voor een consult bij een reguliere gezondheidsdeskundige. Ik zal nooit beweren dat één van deze methodes alléén een persoon kan genezen. Ik geloof in de samenwerking van de cliënt, het zelfgenezend vermogen van de cliënt en de combinatie van reguliere en holistische gezondheidsbehandelingen.
51851 bezoekers (67850 hits) sinds 6-5-2011